SASO
Sankt Annæ Symfoniorkester
Symfonikoncert – STREAMES ONLINE

ONLINE KONCERT
Da de nuværende restriktioner i forbindelse med COVID-19 er forlænget frem til 31. oktober, er vi nødsaget til at aflyse den offentlige adgang til denne koncert.

Normalt ville vi under reglerne for kulturelle arrangementer godt kunne få lov at spille en koncert med op til 500 publikummer, hvis ellers afstandskravet blev overholdt. Desværre er det ikke lykkedes os at overbevise myndighederne om, at Koncertsalen på Sankt Annæ Gymnasium skal fungere som en selvstændig koncertsal. Den anses som et skolelokale, og dermed er det Sankt Annæ Gymnasium som skoleinstitution, der har sikkerhedsansvaret, og så hører vores koncert pludselig til under restriktionerne fra Undervisningsministeriet. Det betyder, at vi ikke må holde offentlige arrangementer på skolen.

Vi er naturligvis ret ærgerlige over dette, men vi arbejder pt på en streamingløsning, hvor man gratis kan opleve vores koncert, som vi altså gennemfører – bare uden et eksternt publikum. Linket vil blive publiceret på vores hjemmeside (www.symfoniorkester.sag.dk) og på Facebook (www.facebook.com/sasocph) et par dage før koncerten.

—————————————————————————————————————-

Vi kickstarter vores 25-års jubilæumskoncert med en koncert, hvor vi spiller musik af nogle af sværvægterne indenfor det symfoniske repertoire.

Bruckner og Mahler er begge kendte for at komponere kæmpe og lange værker for mange medvirkende. Til denne koncert udforsker vi nogle af deres lidt mindre værker. Samme tonesprog og samme kvalitet – bare i mindre målestok.
Derudover spiller vi Borodins 2. symfoni.
BRUCKNER : Tre stykker for orkester
MAHLER : Symfonisk Sats for Orkester “Blumine”
MAHLER : Adagietto (5. Symfoni)
BORODIN : Symfoni nr 2, h-mol
Sankt Annæ Symfoniorkester
Frederik Støvring Olsen, dirigent